Kartta
Image default
Business / Business Services

Met energie naar je werk

Een groot deel van de werkende bevolking van Nederland is ontevreden over zijn/haar baan en misschien kun jij je hier wel in vinden. Iedereen heeft natuurlijk wel een dag dat het tegenzit. Dat je op een regenachtige dag naar werk moet en net je bus mist en te laat komt. Eenmaal aangekomen op je werk gaat de vergadering niet zoals gepland en maak je een fout en wordt je op het matje geroepen en lijkt er maar geen einde aan de werkdag te komen. Iedereen heeft van die dagen Een ander verhaal is het als je dagelijks met een negatief gevoel naar werk gaat. Dat je je niet op je plek voelt. Dat je niet het gevoel krijgt gewaardeerd te worden. Er kunnen verschillende redenen zijn voor dit gevoel van ontevredenheid.

Veel mensen geven aan dat ze niet het gevoel krijgen gewaardeerd te worden op hun werk. Waardering kan op verschillende manieren getoond worden aan werknemers. Vaak wordt salaris als een zeer belangrijk aspect genoemd als het gaat over de tevredenheid van een baan. Veel mensen geven aan ontevreden te zijn over hun baan, maar vinden dit moeilijk om aan te geven aan hun werkgever. Vaak wil je natuurlijk het idee hebben dat je in de jaren dat je ergens werkt wel vooruit bent gekomen. Als dit niet zo is kan dit leiden tot een negatief gevoel op werk. Het is heel belangrijk om hierbij altijd de dialoog aan te gaan met je werkgever. Wel is het belangrijk om dit zo goed mogelijk voorbereid te doen.

Ook zijn er veel mensen die weinig uitdaging in hier werk ervaren en gewoon toe zijn aan iets nieuws. Ze willen groeien en vooruitkomen in hun functie en werkzaamheden. Het is heel vervelend om het gevoel te hebben dat je stil zit en elke dag weer een sleur is met dezelfde werkzaamheden. Vaak kan zakelijke coaching van Carrierepoort hierbij helpen. Hierdoor kun je met begeleiding je doel op papier zetten en hier strategisch naartoe werken.

Lees hier meer over dit onderwerp.

http://carrierepoort.nl/