Kartta
Image default
Business / Business Services

Narcose is verleden tijd

Ieder heeft unieke ogen en spelen ook een erg grote rol in het gezicht qua uitstraling. Ogen hebben verschillende kleuren. Hier zit weer een complete wetenschap achter hoe de kleuren genetisch worden bepaald. De kleur zelf kun je niet veranderen maar de uitstraling ervan kun je nog steeds manipuleren met kleurlenzen. Ook kan de uitstraling veranderen door een cosmetische ingreep.

 

Er zullen veel redenen zijn om iets te willen veranderen aan de uitstraling van je ogen. Sommige kiezen voor een behandeling puur om er jonger uit te kunnen zien. Andere zijn misschien hun vermoeide uitstraling zat of hebben last van hangende oogleden. Vaak zijn de ouderen gevoelig voor hangende oogleden. Een hangend ooglid kan als gevolg hebben dat het je zicht kan belemmeren. 

 

Voor hangende oogleden zijn er ontzettend veel oorzaken. De meest voorkomende oorzaak van hangende oogleden is dat de levatorspier en de verbinding tussen de spier en het ooglid verslapt. Het kan zijn dat de verbinding is verslapt tussen de levatorspier, maar kan ook zijn dat de spier zelf niet optimaal meer werkt.

 

Wanneer je hebt gekozen voor een ooglidcorrectie  bij een cosmetische kliniek dan begin je eerst met een consult. Tijdens het consult kun je je wensen uiten voor de behandeling. Welke resultaten je bijvoorbeeld verwacht en de specialist zal vertellen wat er daadwerkelijk mogelijk is. Daarnaast zal je ook een uitleg krijgen over de behandeling. Het komt er kortweg op neer dat het een korte behandeling is waar niet eens narcose voor nodig is. Binnen een halfuurtje tot maximaal een uurtje zal de huidoverschot zijn weggesneden en strak getrokken.

 

Hoewel het een korte behandeling is kan het vaak altijd nog goedkoper. Er zijn namelijk ontzettend veel cosmetische klinieken in de markt waardoor de prijs van een behandeling veel kan verschillen per kliniek. Gemiddeld liggen de ooglidcorrectie kosten rond de 550 tot 700 euro, maar dat blijft natuurlijk nog steeds erg ruim.

http://www.faceland.nl