Kartta
Image default
Business / Business Services

No more moto

Inderdaad je leest het goed, laatst kwam het hoge woord er uit, Motorola wordt binnenkort niet meer gebruikt als merknaam. De afgelopen 20 jaar heeft het merk furore gemaakt op de markt van mobiele telefoons. De telefoon fabrikant staat bekent om zijn slagzins hello moto, maar we kunnen dus binnenkort met z’n allen zeggen bye bye moto. De eigenaar Lenovo, bekend van zijn mislukte laptops en budget telefoons heeft namelijk besloten om de stekker uit het merk te trekken en alle high end telefoons verder te laten gaan onder zijn eigen merk. Ze hopen met deze actie hun imago te verbeteren en dus een stevigere positie binnen de markt te veroveren. inbound callcenter neemt u mee in een korte geschiedenis van de communicatie onderneming.

Motorola begon haar avontuur in Amerika als pionier op de mobiele telefoonmarkt. De dynatac was een van de eerste toestellen met de mogelijkheid tot mobiele communicatie. In 1995 lanceerde Motorola de Tango een apparaat waarmee het mogelijk was om te mailen en te sms-en. Weer een aantal jaar later veroverde de fabrikant de harten van innovatie liefhebbers met de introductie van de PEBL. De PEBL is een klaptelefoon en zette de toon voor een complete generatie mobiele telefoons. In de categorie van klaptelefoons wist het bedrijf haar innovatie hoog te houden door de Razr te introduceren, dit was een van de eerste telefoons met 2 schermen. Dit waren toch de hoogtijdagen en daarna sloeg het merk de plank mis. Het bedrijf raakte in stormachtig water waardoor het merk zijn onafhankelijkheid verloor in 2011. Toen werd het overgenomen door internetgigant Google voor het astronomische bedrag van 12,5 miljard dollar. Het was Google vooral te doen om de patenten die de fabrikant beheerste maar toch bleef het wel telefoons uitbrengen onder de naam Motorola. Toch werden de hoogtijdagen van 2006 nooit meer evenaart.

Heeft u een Motorola telefoon? Maakt u zich geen zorgen, de bereikbaarheid van de telefoon zelf zal niks aan veranderen. Uiteraard is het wel belangrijk om altijd bereikbaar te zijn. Soms kan het toch gebeuren dat u even uw telefoon niet op kan nemen omdat u bijvoorbeeld in de auto zit, een vergadering bijwoont of net met een belangrijke klant in gesprek bent. Een inbound callcenter kan dan een mooi alternatief zijn of een Telefoondienst. Zij nemen de telefoon professioneel en netjes voor u op zodat uw klanten altijd iemand aan de lijn krijgen.

http://www.antwoordservice-telefoonservice.nl/