Kartta
Image default
Business / Business Services

Op zoek naar een onderscheidend ICT Bedrijf in Ede?

Wanneer u op zoek bent naar een volwaardig ICT bedrijf in Ede en omgeving, zult u vast al gemerkt hebben dat dat niet zo eenvoudig is als u wellicht in eerste instantie dacht. Er is een groot aanbod ICT bedrijven, ook in de omgeving van Ede. Een eerste zoektocht via internet levert heel wat ICT bedrijven op. Maar geen enkel ICT Bedrijf is zo onderscheidend als Xantion.

Schakel het ICT Bedrijf in Ede in om kritieke situaties te voorkomen

Elk bedrijf, groot of klein, heeft in het verleden wel eens te maken gehad met een financiële tegenvaller. Wellicht ook uw bedrijf, waardoor het krap bij kas kwam te zitten. Een financiële tegenslag kan in sommige situaties grote gevolgen hebben. Al gauw wordt er gedacht dat tijdens de financiële malaise van een bedrijf geen geld vrij gemaakt kan worden voor een professionele ICT voorziening. Met alle gevolgen van dien. Zo heeft eind 2017 onderzoek in de zorgsector uitgewezen dat er door een niet goed functionerend ICT systeem kritieke situaties zijn voorgevallen als gevolg van niet goedwerkende computersystemen. De gevolgen zijn van uiteenlopende aard. Van het verkeerd toedienen van medicijnen, tot veel te laat ingrijpen van bijvoorbeeld de jeugdzorg.

Zeg vaarwel tegen hoge vaste lasten dankzij Xantion, ICT Bedrijf Ede

Koop slim in via Xantion, een onderscheiden ICT Bedrijf in Ede. Zo legt u het volledige beheer van al uw ICT voorzieningen volledig in de handen van  Xantion. En dat al voor slechts € 1,95 per werkplek per dag. Hierin zijn begrepen zowel de servers, routers, switches en vanzelfsprekend ook de printers. Maar ook de netwerken. Zelfs alle vragen van uw medewerkers worden door de medewerkers van Xantion gedreven, pragmatisch, geduldig en professioneel beantwoord. Door op deze onderscheidende manier te werk te gaan, hoeft u ook wanneer uw bedrijf (tijdelijk) wat krap bij kas zit, geen hoofdbrekens meer te hebben over (toekomstige) te dure investeringen om uw ICT voorzieningen up-to-date te brengen en/of te houden. En dat al voor slechts een kleine bijdrage per medewerker per dag, bent u ervan verzekerd te beschikken over een betrouwbare ICT voorziening.