Kartta
Image default
Business / Business Services

Proefschrift drukken? Geen eenvoudige klus

Eindelijk was het dan zover, ik kon gaan nadenken over waar en hoe ik mijn proefschrift zou laten drukken. Ik dacht dat het schrijven al een hels karwei was. Maar een proefschrift drukken is ook niet zo eenvoudig als je niet alle ins en outs kent. Daar heb je echt hulp bij nodig, kwam ik al snel achter. Al is de inhoud van mijn proefschrift natuurlijk het allerbelangrijkst, het oog wil ook wat. Daarom vond ik het belangrijk om ook over de lay-out, de opmaak en de vormgeving goed na te denken. Maar hé, dat is niet zo mijn ding, vormgeven. Dat is een heel ander vakgebied. Dat laat ik liever aan de professionals over. Zo van, schoenmaker blijf bij je leest.

Kennis en kunde nodig bij een proefschrift drukken

Voordat ik mijn proefschrift zou laten drukken wilde ik ervoor zorgen dat mijn proefschrift die professionele uitstraling zou hebben die het verdiende. Een goede opmaak is vanzelfsprekend bepalend voor de uitstraling en belangrijk voor de leesbaarheid van een proefschrift. Daarbij heb ik  absoluut geen idee welke papiersoort voor mijn proefschrift nu beter is dan de andere. Alleen al in papiersoorten heb je keuze uit wel honderden soorten! Ik had echt geen zin om me hierin te gaan verdiepen voor het drukken van mijn proefschrift.

Proefschrift drukken? Een kwestie van goede keuzes maken

Wil ik mijn proefschrift laten drukken met een cover waarover een glans zit, of juist niet en ga ik juist voor een matte look van de cover van mijn proefschrift? Ga ik voor een zakelijk lettertype of kies ik voor een lettertype met meer flair? Wat moet de grootte van het lettertype zijn? Hoe deel ik de pagina’s in? Welke cover kies ik? Lever ik deze zelf aan? Hoe moet dit? Hoe moet dat? Wat vind ik zelf mooi? Wat zou de lezer mooi vinden? Vragen, vragen en nog meer vragen. Ik kreeg er een punthoofd van.

Proefschrift drukken zonder stress

Daarom ben ik zo blij met proefschrift drukker proefschriftenprinten.nl die ik mijn volledige vertrouwen hebt gegeven voor het drukken van mijn proefschrift. Ik had al snel door dat ik te maken had met een professioneel team. Een team dat als geen ander op elkaar ingespeeld was en precies wist wat ik nodig had om het hele project ‘proefschrift drukken’ los te laten en er vervolgens op te vertrouwen dat het wel goed zou komen.

Ik ben zeer tevreden over het laagdrempelige contact en de snelle service waarmee proefschriftenprinten.nl werkt zodat ze een proefschrift kunnen drukken waar elke partij achter kan staan. Bij ‘overleg dingetjes’ was er altijd sprake van direct, snel contact. Over en weer. Er werd vanaf het eerste moment actief met me meegedacht over het ontwerp. De open communicatie en het enthousiasme van het volledige team viel mij direct op. Wat geresulteerd heeft in een hele fijne samenwerking en een prachtig eindresultaat. Kortom, ik ben heel tevreden.