Kartta
Image default
Business / Business Services

Raamdecoratie Veenendaal is van alle tijden

Raamdecoratie Veenendaal is van alle tijden. Al is er een tijd geweest dat gordijnen in de woonkamer ‘uit de mode’ waren. Gelukkig is die tijd verleden tijd. Bij Ambifloor kunt u veel verschillende raamdecoratie kopen, geheel op maat. Het voordeel van op maat gemaakte gordijnen? Ze worden volgens de individuele ideeën van u als klant ontworpen en geproduceerd. Op deze manier ontstaat er een individuele raamoplossing voor elk raam en elke kamerhoogte. Lange gordijnen rekken de ruimte visueel uit en zorgen ervoor dat deze hoger lijkt, terwijl korte gordijnen de horizontale lijn benadrukken.

Raamdecoratie uit Veenendaal in uw woonkamer

Raamdecoratie uit Veenendaal aan de ramen van uw woonkamer zorgt voor een comfortabel gevoel zonder dat het per se stoffig hoeft te zijn. Bijzonder strak geweven katoenen en linnen gordijnen dempen geluid en gedragen zich als een zachte focus in puristisch ingerichte kamers. Wanneer gordijnen alleen als decoratieve elementen voor ramen dienen, volstaan doorschijnende synthetische stoffen zoals polyesterweefsel.

Gordijnen in de slaapkamer

Gordijnen werken op dezelfde manier in de slaapkamer. Vooral gordijnen van dik en pluizig textiel zorgen voor extra geluidsisolatie voor stillere nachten en blokkeren ook een deel van de winterse kou die door de ramen van oude gebouwen kruipt. Tip: Let bij slaapkamergordijnen op donkere tinten of speciaal dekkend gecoate stoffen om de ruimte optimaal te verduisteren.

Gordijnen in de kinderkamer

Ouders en oudere kinderen hebben de keuze van het juiste gordijn: kleurrijke motieven, seizoensgebonden motieven of gordijnen in hun favoriete kleur. Bij Ambifloor zijn deze allemaal beschikbaar, evenals het ondoorzichtige gordijn om de kinderkamer te verduisteren. Kleurrijke gordijnen omringen het uitzicht naar buiten en werpen warm licht in de kamer wanneer ze de zonnestralen mogen opvangen. Een gordijn met kleuren en patronen ziet er fris en vrolijk uit en kan een mooie blikvanger in de ruimte worden of – discreet en onopvallend gebruikt – een harmonieuze en rustige sfeer accentueren.

Het gordijn als decoratief element

Een kleine kanttekening, gordijnen zijn onderhevig aan de mode en aan trends. De kleur, lengte en materiaal van de stoffen veranderen en vinden zichzelf steeds opnieuw uit – zodat het gordijn prachtig als decoratief element in uw eigen huis kan worden gebruikt. Hun eigenlijke functie, bescherming tegen licht, lawaai en ongewenste blikken van buitenaf, wordt echter niet vergeten. Beide kunnen worden gecombineerd met het volgende idee: Werk met het gordijn in combinatie met een gordijn in lagen. Dit zorgt voor privacy – maar het ontwerp wordt niet veronachtzaamd.

Voor meer informatie neemt u natuurlijk contact op met de professionals van Ambifloor in Veenendaal.