Kartta
Image default
Business / Business Services

Radio luisteren op een online platform

Het blijft populair om radio te luisteren. Al bestaat de radio natuurlijk al meer dan honderd jaar, is het beluisteren van de radio iets heel normaals voor ons geworden. Thuis, op het werk of in de auto – elke dag opnieuw zingen we mee met de verschillende liedjes op de radio. Denk alleen al maar eens aan alle nummers die zo vaak worden afgespeeld dat je ze niet eens meer kunt horen – zoals Pharrel Williams’ Happy, of Ed Sheeran’s Shape of You.

Op Radioguide.FM kun je grais luisteren naar duizenden verschillende radiozenders, die worden uitgezonden in meer dan vijftig verschillende naties in de wereld. De Verenigde Staten, Spanje of China: jij kunt nu luisteren naar wat jij wilt. Het enige wat je moet doen om deze uitzendingen te beluisteren is een land, een genre en een radiostation selecteren. Je zou dus kunnen zeggen dat dit online platform perfect is om een nieuwe, hippe uitzending te ontdekken.

Langzaam maar zeker begint Radioguide.FM één van de grootste online platformen te worden die radio uitzendingen aanbiedt op het internet. Zij focussen zich dan ook vooral op een website die zeer gebruiksvriedelijk is, maar uiteraard ook van een hoge kwaliteit is. Dit is dan ook echt hun missie: keer op keer zijn zij hun website aan het bijwerken, om meer stations toe te voegen. Op de website zijn er dus niet alleen duizenden stations te vinden: ook ieder genre kan op deze website worden gevonden. Of je nu houdt van jazz, klassieke muziek, pop of rock: er is voor iedereen wel een leuk station te vinden. De website is dus niet alleen handig, maar ook nog eens leuk. Online radio luisteren wordt een feest.

Het is niet lastig om uit te zoeken welke radiostations het populairste zijn in andere landen: Radioguide.FM biedt een lijst met stations die in andere landen het meest in de smaak vallen.

http://www.radioguide.fm