Kartta
Image default
Offers

Relatietherapeut Quint

Wanneer je relatie onder druk staat, kan je overwegen om op relatietherapie te gaan. Quint Relatietherapie kan hiermee helpen. Wanneer je bijvoorbeeld twijfels hebt om samen verder te gaan. Veel stellen hebben na een bepaalde hoeveelheid jaren het idee dat ‘de klad erin’ is geslopen, en de kwaliteit van de relatie een dieptepunt heeft bereikt. Door gebruik te maken van relatietherapie is het mogelijk om de ‘spark’ weer terug te brengen die jullie allebei missen in de relatie. Benieuwd naar de mogelijkheden, maar nog onzeker of jullie hier gebruik van willen maken? Maak een vrijblijvende afspraak voor deskundige relatietherapie.

Quint relatietherapie

Quint relatietherapie kan helpen, maar wat houdt het precies in? Wat kan ik voor jullie betekenen? In mijn werk maak ik gebruik van een zekere werkwijze. Deze hoeft pas toegepast te worden wanneer jullie met vragen zitten zoals, heeft de relatie de beste tijd gehad? Heb je heel erg de behoefte aan verandering? Voel je je in de relatie onbegrepen, bekritiseerd en niet gewaardeerd? In al deze gevallen kan je langskomen voor relatietherapie. Het draait om hoe je ermee omgaat. De sleutel ligt in het verschil tussen partners waarvan de problemen zich eindeloos lijken voort te slepen, en de partners waarvan de problemen vrijwel direct in de kiem gesmoord worden. Dit verschil ligt niet aan de omstandigheden, of de specifieke eigenschappen van de problemen, maar iets anders. 

Werkwijze

De reden dat sommige stellen erg snel problemen lijken op te lossen en anderen er ontzettend lang over doen, heeft ermee te maken dat ze op een andere manier met problemen omgaan, en dat bepaalt of dingen überhaupt problemen kunnen worden. Afhankelijk van wat er aan de hand is, zullen we meer of minder afspraken inplannen. In bepaalde gevallen kan het in een paar sessies al voor grote veranderingen zorgen, en in andere gevallen zijn er wat meer sessies nodig. Gemiddeld zijn het er vaak zes. Het is dan de bedoeling om zelf tussen de sessies door te werken met wat we besproken hebben. Zo wordt het meeste gehaald uit de tijd die we hierin steken. 

http://quintrelatietherapie.nl