Kartta
Image default
Business / Business Services

Repromat, al 40 jaar specialist

Wist u al dat Repromat meer dan 40 jaar specialist is op het gebied van grootformaat print- en scanoplossingen? Jazeker, en daar zijn we trots op! Als het gaat om grootformaat print- en scanoplossingen, zijn we gespecialiseerd in CAD-, GIS-, grafische en sign & display toepassingen. Er zijn namelijk een heleboel verschillende soorten industrieën die gebruik maken van grootformaat printers en scanners, daarom zijn we ook gewend om met een heleboel verschillende soorten klanten te werken. De grote hoeveelheid ervaring die we hebben helpt hierbij, we weten inmiddels precies wat wel en niet past bij iedere soort branche waar onze klanten vandaan komen. Daarom zijn we steeds opnieuw in staat om advies te geven die het beste bij ze past, en een print- of scanoplossing voor ze te vinden die het meest geschikt is.

Repromat, bewezen betrouwbaar

Het hoofdkantoor van Repromat ligt in Meern. Op dat hoofdkantoor hebben we een erg hecht en klantgericht team dat veel verschillende dingen doet. Dat zijn onder andere de directe sales en aftersales activiteiten, daarnaast zijn ze ook bezig met de afhandeling van bestellingen, en ook de vragen die via de webshop naar binnen komen. Daar is Repromat vrij uniek in, vaak worden de vragen die via de chat op websites binnenkomen automatisch beantwoord door een computer, maar wij handelen dat allemaal persoonlijk af. Persoonlijk contact met onze klanten vinden wij erg belangrijk, omdat ze zo goed kunnen luisteren naar hun behoeftes en producten kunnen vinden die daar precies bij aansluiten.

De professionals van Repromat

Niet alleen heeft onze organisatie meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van grootformaat print- en scanoplossingen, ook onze professionals draaien al lang mee op dit vakgebied. Het merendeel van onze medewerkers zitten al ruim 25 tot 30 jaar bij Repromat! Als klant zult u dit al gauw merken aan de hoeveelheid ervaring die onze professionals tonen, en de betrokkenheid die ze laten zijn bij het werken aan problemen. Bij het persoonlijke contact dat u krijgt bij onze medewerkers zult u zien dat ze snel kunnen schakelen tussen uw problemen en onze producten!