Kartta
Image default
Business / Business Services

Schoonmaken

Leven in troep en viezigheid niemand vindt dat fijn. Je wil altijd je huis lekker netjes en schoon hebben. Opruimen en schoonmaken is niet altijd het leukste taakje, maar het is wel nodig als je in een lekker schoon huis wilt leven. Schoonmaken is altijd al belangrijk, troep beïnvloed namelijk je prestatie. In troep presteer je slechter dan als alles netjes is. Hierbij kan je denken dat je prestatie op je werk of op je school achteruitgaan. Naast dat je prestaties in een vieze omgeving achteruit gaan is er ook nog het corona virus bijgekomen. Nu is het zeer belangrijk geworden om alles goed te ontsmetten en regelmatig je handen te wassen, zodat je het virus niet oppakt. Voor schoonmaken heb je wel de juiste spullen nodig.

Desinfectiemiddel
Tijdens corona zijn desinfectiemiddelen een stuk belangrijker geworden. Een desinfecterend schoonmaakmiddel kan bacteriën en virussen doden. Zo verklein je de kans om ziek te worden en het corona virus op te lopen. Je hebt desinfectie middelen voor een aantal verschillende zaken. Je hebt ze voor handen, vloeren, instrumenten en ruimtes. Je kan deze zaken desinfecteren doormiddel van ethanol desinfectie, alcohol gel, desinfectie zeep, handdesinfectie, desinfectie voor instrumenten en uiteraard nog veel meer. Keuze zat dus.

Biologische schoonmaakmiddelen
In deze tijd is het milieu uitermate belangrijk geworden. Het kan je maken of breken als ondernemer. Klanten kijken tegenwoordig veel naar of je milieu bewust bent en of je geen schade een het milieu brengt. De overheid is ook steeds meer aan het benadrukken dat we moeten bijdragen aan een meer leefbare wereld. Ze stellen zelfs regels en subsidies op om dit te bereiken. Wat weerhoudt het je er dan van om mvo te gaan ondernemen. Een zeer makkelijke manier is om gebruik te maken van biologische schoonmaakmiddelen. Zo zorg je dat je bij de schoonmaak van je bedrijf het milieu zo min mogelijk vervuild.

http://fayon.nl