Kartta
Image default
Business / Business Services

Selecteren van een leverancier voor de ICT-infrastructuur

Selecteren van een leverancier voor de ICT-infrastructuur

Veel bedrijven bieden tegenwoordig diensten aan op het gebied van ICT. Het verzorgen van de gehele ICT-infrastructuur is hier een voorbeeld van. Een groot aantal bedrijven heeft moeite met het selecteren van de juiste ICT-leverancier.Een goede voorbereiding bij het kiezen van een leverancier voor de juiste ICT-infrastructuur is cruciaal. Met het lezen van dit artikel is een flink deel van die voorbereiding al gedaan. Dit artikel geeft namelijk inzicht in de aandachtspunten bij het selecteren van de juiste leverancier voor een ICT-infrastructuur. Bekijk ook het Jablotron 100 alarmsysteem

Specialistische kennis

Een goede leverancier moet altijd de juiste specialistische kennis in huis hebben. Bij het opzetten van een ICT-infrastructuur is het nodig om bij allerlei gebieden écht de relevante kennis in huis te hebben.  Opslag, virtualisatie en netwerkbeveiliging zijn slechts enkele voorbeelden van factoren die hierbij van groot belang zijn. Het hebben van de juiste specialistische kennis kan een ICT-infrastructuur maken, of breken.

Uitbesteden van de implementatie en het beheer

Het uitbesteden van de implementatie en beheer van de ICT-infrastructuur is voor veel bedrijven zeer aantrekkelijk. Met het uitbesteden van deze onderdelen van de ICT-infrastructuur is het voor de klant mogelijk om zich op de core-business te blijven concentreren.  Met het uitbesteden van de implementatie en het beheer van ICT, is een andere organisatie verantwoordelijk voor deze punten. Steeds meer bedrijven maken deze keuze.

Op de hoogte van de nieuwste trends

Big Data, BYOD (Bring Your Own Device) en Cloud Computing zijn voorbeelden van nieuwe trends op het gebied van ICT. Een leverancier moet uiteraard op de hoogte zijn van deze nieuwe trends en ook weten hoe het deze trends moet implementeren binnen een organisatie. Als een leverancier niet op de hoogte is van nieuwe trends, of de implementatie niet op orde heeft, zal een organisatie nooit het uiterste uit ICT halen. Om een goede leverancier te selecteren, is het dus belangrijk om met een aantal factoren rekening te houden. De specialistische kennis moet in huis zijn en een leverancier moet op de hoogte zijn van de nieuwste trends binnen ICT. Daarnaast is het mogelijk om de implementatie en het beheer van ICT uit te besteden. Een organisatie die dit allemaal in huis heeft voor een uitstekende ICT-infrastructuur is ADTS. Neem gerust contact  op met het bedrijf, om te ervaren hoe ADTS u van dienst kan zijn. 

https://www.adts.nl/