Kartta
Image default
Business / Business Services

Spiegelpracht

Bij Spiegelpracht kunt u er nu voor kiezen om een spiegel op maat te laten maken. Bent u al een tijdje aan het kijken naar diverse spiegels maar heeft u het ideale exemplaar nog niet gevonden? Zoek dan niet meer verder. Bij Spiegelpracht kunt u uit meer dan 300 spiegel modellen kiezen waarvan in principe iedere spiegel in uw gewenste afmetingen worden gemaakt. Ook kunt u bij ons nog kiezen uit vele extra’s zoals verwarming en een ingebouwde klok. 

Waarom een spiegel op maat laten maken?

Als u ervoor kiest om een spiegel op maat te laten maken, dan kunt u er op rekenen dat u de ideale spiegel vorm bij u thuis krijgt. Spiegels zijn erg belangrijk omdat het vaak een belangrijk element is in het interieur van uw woning. Spiegels kunnen binnen het interieur op vele manieren worden toegepast. In de slaapkamer kan een spiegel bijvoorbeeld dienen om je outfit van de dag te kunnen bekijken, vaak kiest men dan voor een langere spiegel waar men zichzelf volledig in kan bekijken. Ook kunnen we spiegels in ons interieur verwerken om onze woning groter te doen lijken als we bijvoorbeeld maar een kleine woonkamer hebben. Spiegels in de badkamer dienen vaak om onszelf te kunnen zien tijdens bijvoorbeeld het tandenpoetsen of het aanbrengen van make-up. De vorm, hoogte en verlichting is juist hierbij weer heel belangrijk. Het is dus belangrijk om een spiegelmodel op maat te laten maken omdat iedere woning, iedere ruimte én ieder mens anders is. Op deze manier kunt u de vorm van de spiegel aanpassen aan de gewenste ruimte en de gewenste hoogte. U kunt hier bijvoorbeeld ook kiezen voor extra verlichting als u weinig licht heeft in een bepaalde ruimte zodat u beter in de spiegel kunt kijken. 

Spiegelpracht

Ook biedt het bestellen bij Spiegelpracht u vele voordelen. Bij Spiegelpracht vinden wij het belangrijk dat de klant koning is, daarom zijn wij pas tevreden als de klant dat ook is. Wij geven dan ook ruim twee jaar garantie op alle spiegels zodat u alleen de beste kwaliteit ontvangt. U kunt kiezen uit meer dan 400 modellen met afmetingen tot maar liefst 2,5 meter breed.