Kartta
Image default
Business / Business Services

Spuitgieten gebruiken om mijn product te realiseren

Ik moest gebruik maken van spuitgieten om mijn concept tot werkelijkheid te brengen. Al voor een lange tijd heb ik een goed idee in mijn hoofd waar ik op de markt wil komen. Maar dit product of idee kan ik niet in mijn eentje realiseren. Ik ben niet praktisch genoeg om dat te kunnen. Bovendien had ik hulp nodig van spuitgieten waarmee ik het product kon maken. Daarom zocht ik een bedrijf die mij hiermee kan helpen.

Samen met een bedrijf aan het werk

Na een tijdje zoeken had ik een goed bedrijf gevonden die mij kon helpen, bovendien kon ik daar gebruik maken van verschillenden soorten spuitgieten. Dit bedrijf was HSV tmp en zij konden mij helemaal begeleiden naar het goede proces. Het begon bij onze kennismaking waarbij we meteen aan de slag gingen om het concept te verfijnen. Dit ging ons gelukkig makkelijk af en waren daar snel klaar mee. Daarna moest ik het even los laten terwijl zij het product verder zouden ontwikkelen. Na ongeveer een paar weken kon ik weer terug komen om te kijken hoe de ontwikkeling verliep. Alles verliep goed en ik zag dat het product eindelijk wat meer body begon te krijgen. Daarom gaf ik deze een go en zouden ze verder gaan naar de productie. Hier mocht ik wel meer aanwezig zijn om te helpen dat er fijn was.

Top kwaliteit en resultaat

Tijdens het productieproces verliep ook alles goed. Ze hadden speciaal voor mij product een spuitgiet ontworpen waarmee het product beter zou worden. Dus ze gingen de machines aan het werk zetten en ik mocht kijken of bepaalde instellingen goed stonden. Ik zag bij een bepaalde machine dat deze te hoog stond en gaf dat aan bij de medewerkers van HSV tmp. Zij hadden het aangepast en nu kon mijn product geproduceerd worden. Het eindresultaat was echt prachtig! Dit kan zo de markt op en ik ga hier zeker winst mee maken.

Contact

Wilt u meer weten over het bedrijf HSV tmp en de diensten die zij voor u kunnen regelen? Bekijk dan de website via www.hsv-tmp.nl voor meer informatie.