Kartta
Image default
Business / Business Services

Spullen inpakken bij verhuizing Haarlem

Bent u van plan om te gaan verhuizen Haarlem? Verhuizen Haarlem doet u zonder stress door samen te werken met een specialist op het gebied van verhuizen. Het verhuisbedrijf uit Haarlem is zowel goedkoop als professioneel en is momenteel goed voor een klantenbestand van meer dan 9000 klanten. In dit artikel lopen wij langs een aantal punten die u kunnen helpen bij het inpakken van uw inboedel. Als u daar geen zin in heeft kunt u dit ook nog eens laten doen door de verhuisservice uit Haarlem!

Schroeven

Bij het verhuizen komt het vaak voor dat u bedden of kasten uit elkaar moet halen omdat u deze anders niet uit uw huis of in de verhuiswagen kunt laden. Let er bij het demonteren van bijvoorbeeld het bed wel op dat u deze schroeven allemaal bij elkaar houdt. Een handige manier om dit te doen is door gebruik te maken van kleine plastic zakjes die u labelt met de corresponderende meubels. Zo kunt u na verhuizing gerust uw bed of kast in elkaar gaan zetten!

Kleurcodes

Als u het verhuizen nog makkelijker wilt maken kunt u de dozen die u inpakt labelen met bepaalde kleuren. Zo geeft u de kamer met het blauwe behang een Blauw label. Zo weet u direct wat de bestemming van deze doos hoort te zijn. Ook als u gebruik maakt van een verhuisservice is dit erg handig. U hoeft veel minder instructies te geven en kunt zonder zorgen het proces aankijken.

Verhuizer inhuren?

Het inhuren van een professionele verhuisservice hoeft helemaal niet duur te zijn! Bij Budgetverhuisservice kunt u tegen lage budgetten al gebruik maken van de expertise van de professionals. Doordat deze vakmannen ook echt zijn opgeleid tot verhuizer, bent u voorzien van een vakkundige, voordelige en schadevrije verhuizing