Kartta
Image default
Business / Business Services

Stof-afzuigunit voor vakmannen

Huiseigenaren en huurders realiseren zich dat een verbouwing hun leven zal verstoren. Wat ze niet accepteren is het stof, dat in de lucht hangt en zich op en tussen hun spullen nestelt. Dus hoe kunt u dergelijk stof van afbraak-, sloop- en renovatiewerken elimineren terwijl het nog steeds in de lucht is, uw klanten gemoedsrust geven en tegelijkertijd uw bedrijf opbouwen? Met een krachtige luchtreiniger voor vakmannen!

Een voorbeeld hiervan is de TAC 1500 van Trotec, welke anders is qua werking dan de gebruikelijke stofbarrières, ventilatoren en stofzuigers. Dit innovatieve stofbeheersingssysteem minimaliseert de ongewenste effecten van stof in de huizen of kantoren van uw klanten, waardoor ze de uitzonderlijke ervaring krijgen die ze nodig hebben en de aanbevelingen kunnen doen waarnaar u verlangt!

Garantie op herhalingsaankopen en referenties

Stelt u zich de reactie voor die u krijgt wanneer u potentiële klanten vertelt dat u een stofbestrijdingsprogramma hebt, waardoor ze een leefbaar verbouwingsproject kunnen ervaren. U kunt zich als aannemer onderscheiden van de concurrentie door genoeg aandacht te besteden aan elk klein detail (dus ook vervelende stofoverlast en de impact ervan op de klanten hun gezondheid).

U krijgt meer werk, meer aanbevelingen en meer mogelijkheden – allemaal omdat u bekend staat om het leven van uw klanten gemakkelijker en properder te maken gedurende het hele proces. Dus waarom niet het stof onder controle houden met deze unieke TAC 1500 toepassing van Trotec. Het gebruik van TAC 1500 Trotec als marketing- en verkooptool voor elke opdracht geeft u het hoogste rendement op uw investering.

Hoe werkt het

Deze professionele luchtreiniger reduceert drastisch het stof op de werkplek door lucht aan te zuigen, deze door een reeks filters te voeren en de “geschrobde” lucht terug de ruimte in te voeren. Eigenlijk is het dus een soort vorm van circulerende lucht die wordt rondgestuurd en schoongemaakt. Hierdoor is het mogelijk om op een effectieve manier toch nog die schone lucht te behalen in het pand.

Je ziet dus wel dat deze stofafzuigunit voor vakmannen echt ontzettend handig is om mee te nemen op verplaatsing bij de klanten. Middels dit apparaat is het mogelijk om heerlijk frisse lucht in de ademen. Wil je meer weten over lucht dan is het altijd mogelijk om luchtreinigeradvies aan te vragen, wij zullen je precies laten zien welke toepassingen er handig zouden zijn voor jouw toepassingen en activiteiten (bij jou in het pand en/of bij de klanten ter plaatse).

Enkele voordelen

 

  • Duitse kwaliteit
  • Variabel regelbare hoeveelheid te reinigen luchtinhoud.
  • Bruikbaar in tal van vervuilde omgevingen in de bouw, de industrie en ook voor pure cleanroom saneringen in ziekenhuisomgevingen bijvoorbeeld.
  • Conform stofklasse H en is geschikt voor de keuring voor asbestsanering volgens TRGS 519.
  • Multifunctioneel inzetbare stofafzuigunit welke reeds voldoet aan de toekomstige EU-richtlijnen voor het gebruik van verplaatsbare luchtreinigingsapparaten in stoffige werkruimtes.
  • Uitgerust met Vario-Shift-functie om de ventilatorunit eenvoudig voor of na de HEPA-filter te plaatsen.
  • Voorzien van Monoventic-regelaar voor nauwkeurige, traploos instelbare luchthoeveelheden.
  • Uitgerust met zowel optische als akoestische vervangingsindicatie voor de voor- en hoofdfilter. De verzadiging van de filters wordt dus aangegeven en dit verklikmechanisme is sensorondersteund.
  • Eenvoudig vervangen van filters via revisiepanelen.