Kartta
Image default
Business / Business Services

Taffe tafels, industriele tafel, industriele tafels, industriele eettafel, industriele eettafels

Bij taffe industriele tafels in Heemstede worden industriele Tafel, eettafels met stalen onderstel, zoals gietijzer, gelast kokerprofiel of laser gesneden met oud houten tafelbladen, tafel aangeboden. Vanuit de werkplek in worden de tafel, eettafel, tafels gemaakt. Met echt ambachtelijk handwerk word er gewerkt aan design industriele tafel, industriele eettafels en vinatage tafelmodellen. Taffe industriele tafel, industriele tafels wordt geïnspireerd door industriele werktuigen en oude vintage fabriekswerktuigen, gietijzeren machine onderstellen, machine tandwielen en gietijzeren tafelonderstellen en gietijzeren tafelpoten. Deze inspiratie wordt terug gebracht in het ontwerp van de industriële tafel, industriele eettafel, industriele tafels. Deze delen worden gelaserd door een computergestuurde lasers wat de computergeproduceerde ontwerpen uit kan laseren in dik plaatstaal. De ontwerpen kunnen op deze manier in de computer worden gemaakt wat voor een zeer uniek en scherp uitgesneden eindproduct zorgt.

Industriele tafel, industriele eettafel

Er is naast de hout keuze van verschillende soorten tafel onderstellen gemaakt van gietijzer tafelpoten, gelaserd staal of galaste tafelonderstellen ook een ruim keuze tussen hout soorten en hout behandelings methodes. Alle tafel, eettafel, industriele tafel en industriele eettafel, tafels worden op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt. De wagonplanken tafelbladen bijvoorbeeld worden geschaafd naar gewenste diepte. Van ondiep tot diep kan de wagonplank geschaafd worden. Diep betekend weinig kleur verschil en ondiep betekend veel kleurverschil. Voor een groot kleur verschil is het mooi de wagonplanken af te schaven, hierbij wordt de oude donkere laag eraf geschaafd. Er is naast de keuze van verschillende soorten tafel onderstellen gemaakt van gietijzer, gelaserd staal of galaste tafelonderstellen ook een ruim keuze tussen houtsoorten en houtbehandelingsmethodes. Alle tafel, eettafel, industriele tafel en industriele eettafel, tafels worden op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt in eigen werkplaats  gemaakt. Naast de oude tafelbladen is er ook keuze voor een eiken tafelblad voor de industriele tafel naar keuze. Dit massief eiken kan geleverd worden in verschillende dikte en kleur tinten, van licht gerookt tot donker gerookt. Standaard wordt de industriele tafel geleverd met 5cm dik massief oude eiken planken tafel, eettafel. Daarbij kunnen de planken tot 25cm breed. Wat een zeer mooi effect geeft aan de oude tafel uiterlijk. www.taffe.nl

naast de verschillende soorten tafelbladen kan er gekozen worden vooor veel verschillende tafel onderstellen en tafelpoten voor een industriele tafel, industriele eetafel naar keuze en geheel op maat en naar wens te maken. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een in hoogte verstelbare tafel, crank tafel. Deze tafel soort is uniek in nl en kan naar gewenste hoogte gezet worden door middel van een handwiel verschillende vertandingen en te draaien aan een handwiel. Industriele tafel, industriele eettafel, industriele tafels, Vergadertafel. 


Taffe Industriële & Vintage Tafels, Heemstede Whatsapp/Telefoon: 06-41045902

www.taffe.nl

http://www.taffe.nl