Kartta
Image default
Offers

Thuiswerken? 3 tips om van je extra slaapkamer een kantoor te maken

Moet je veel vanuit huis werken? Bijvoorbeeld omdat het thuiswerken er een beetje ingeslepen is sinds de coronapandemie en iedereen er nu de voordelen van inziet? Dan is het natuurlijk wel belangrijk dat je dat op een comfortabele en prettige manier kunt doen. In de meest ideale situatie heb je een extra slaapkamer over waar je een kantoor van kunt maken. In deze blog willen we graag drie tips geven voor het creëren van een comfortabele en prettige thuiswerkplek. Lees je mee?

Zorg voor een optimaal binnenklimaat

In veel kantoorruimtes hangt tegenwoordig een airco om jou en je collega’s van frisse lucht te voorzien. De kans is natuurlijk groot dat je thuis niet over zo’n handige airco beschikt. Toch is het belangrijk om ook wanneer je vanuit huis werkt te zorgen voor een optimaal binnenklimaat. Door het raam op een klein kiertje te zetten kan er voldoende frisse en zuurstofrijke lucht binnenstromen. Zorg er bovendien voor dat de temperatuur aangenaam is. Dus niet te warm, maar ook zeker niet te koud, want dan functioneren onze hersenen minder goed.

Jaloezieën zijn de perfecte raambekleding

Ben je nog op zoek naar geschikte raambekleding voor je thuiswerkplek? Kijk dan eens op de website van RaamDecoratieDeal. Hier vind je namelijk diverse soorten jaloezieën in verschillende afmetingen. Het voordeel van jaloezieën is dat ze weinig onderhoud vragen en zeer veelzijdig zijn. Die veelzijdigheid zit hem in het feit dat je met jaloezieën complete controle hebt over de lichtinval. Door aan de lamellen te draaien kun je zelf bepalen hoeveel licht er naar binnen valt. Zo kun je schitteringen op het beeldscherm voorkomen, terwijl er nog wel voldoende natuurlijk licht naar binnen schijnt. Ideaal!

Een goede bureaustoel mag wat kosten!

Wanneer je dagenlang achter je computer of laptop zit, is het belangrijk dat je een comfortabele bureaustoel uitkiest. De ene bureaustoel is de andere namelijk niet. Zo heb je hele basic bureaustoelen die eigenlijk onvoldoende ondersteuning bieden, maar ook bureaustoelen met alles erop en eraan en die op alle denkbare manieren versteld kunnen worden. Onthoud: een goede bureaustoel mag wat kosten! Ga zeker niet voor het allergoedkoopste model, waar daar ga je spijt van krijgen wanneer je na enkele maanden last krijgt van je rug.

 

https://raamdecoratiedeal.com/