Kartta
Image default
Business / Business Services

Touringcar huren voor familie-uitje

Een touringcar huren voor het jaarlijkse uitje? Kijk eens op de website van Noot (klik hier voor touringcar huren). Jaarlijks ga ik samen met mijn hele familie op een of ander uitje, en het transport daarvoor regelen is altijd een hel. Vorig jaar raakte mijn achternicht bijna overspannen toen ze het hele geval moest regelen, dus nam ik het dit jaar op me om een uitje met de hele familie naar de dierentuin zo goed mogelijk te regelen. Het probleem was ook namelijk: mijn familie is barstens groot. In totaal tellen we zo’n honderd man. Da’s niet zo eenvoudig om te regelen, en je wilt niet dat het parkeerterrein van waar we naartoe gaan in één klap bomvol zit. Dus kwam ik al snel tot een goede oplossing: een touringcar huren.

De ultieme oplossing: een touringcar huren

Een touringcar huren heeft uiteindelijk het familie-uitje die we elk jaar houden gered. Door het gedoe dat ieder jaar weer geassocieerd werd met de hele familie ergens naartoe brengen hadden al meerdere familieleden voorgesteld om de traditie maar te laten voor wat het was. Maar ik niet! Ik had een missie om met de hele familie naar de dierentuin te gaan een succes te laten worden, en ik zou me er niet vanaf laten brengen. Dus werd een touringcar huren voor de hele familie een succes. Je kon heel gemakkelijk een aantal verzamelpunten afspreken waar de grootste touringcars die we konden huren dan naartoe reden om iedereen op te halen. Dan zat iedereen in de touringcar en konden we op ons gemak naar de dierentuin rijden. Dat niemand anders eerder op het idee is gekomen van een touringcar huren is mij een raadsel, het is gewoon ideaal!

In de toekomst

Voorlopig gaan we touringcars huren als we ons jaarlijkse familie-uitje houden. Dit jaar was een touringcar huren enorm in de smaak gevallen, het was makkelijk, minder mensen hoefden te rijden, de parkeerplaats werd niet in een keer bomvol en het was eenvoudig te regelen. Door touringcars te huren hebben we een stuk minder kopzorgen. Iedereen wordt makkelijk opgehaald en veilig weer naar huis gebracht aan het einde van de avond. Jazeker, een touringcar huren zou ik aanraden als je met grote groepen ergens naartoe wilt. Vooral doen!