Kartta
Image default
Business / Business Services

UEM – Unified Endpoint Management

Datri; de beste partner in (UEM) Unified Endpoint Management

Unified Endpoint Management (UEM) laat je vanaf één centraal punt jouw mobiele omgeving effectief installeren, beheren en beveiligen. Ongeacht het type mobielapparaat, netwerk of besturingssysteem. Unified Endpoint Management geeft je meer grip op alle smartphones, tablets en laptops en de veiligheid van zakelijke data.

Direct aan de slag

Mobiel werken en UEM

Onafhankelijk van plaats en tijd werken is niet meer weg te denken. We gebruiken hier bovendien minstens twee (of vaak meer) devices voor en verwachten dat we op ieder device beschikking hebben tot alle bedrijfsdata. Hierdoor nemen mobiele apparaten een steeds belangrijkere positie in binnen bedrijven. Dit geeft alleen wel grote uitdagingen om de bedrijfsdata op deze toestellen te beheren, veilig te houden en collega’s de vrijheid en flexibiliteit te geven die het vandaag de dag eist. Unified Endpoint Management is de oplossing.

Great communication begins with a connection

Centraal beheer

Met een Unified Endpoint Management (UEM) oplossing kunnen alle mobiel apparaten van medewerkers worden beheerd in één centrale omgeving. Daarbij is er aandacht voor het beheer (updates en upgrades van apps), instellingen (configuratie), gebruikersrechten en beveiligingsbeleid.

Een belangrijk onderdeel van UEM is het garanderen van de veiligheid van bedrijfsgegevens. Zo kun je bijvoorbeeld op ieder device een wachtwoord policy afdwingen.

Gegevens veilig bij diefstal of verlies

In geval van diefstal of verlies kun je eenvoudig en op afstand een device blokkeren en bedrijfsgegevens (selectief) wissen waardoor je een mogelijk datalek voorkomt.

Alle mobiele devices in één keer updaten

Met een UEM oplossing kun je snel en eenvoudig updates uitvoeren, uitrollen, apps pushen en updaten, een veilige verbinding opzetten naar bijvoorbeeld mailboxen, corporate schijven, bedrijfsapps waardoor je altijd in controle bent over de grote diversiteit van mobiele devices en applicaties binnen jouw organisatie.

Scheiding tussen werk en privé

Het komt vaak voor dat medewerkers één mobiel toestel zowel zakelijk als privé gebruiken. Hierdoor komen datastromen door elkaar te lopen. Denk bijvoorbeeld aan de installatie van een bedrijfsapplicatie op een privésmartphone. De IT-beheerder heeft geen controle over het privétoestel waar de zakelijke applicatie op staat, met als gevolg dat de bedrijfsgegevens buiten de grenzen van het afgeschermde netwerk terecht komen. Een UEM oplossing biedt uitkomst. Unified Endpoint Management zorgt ervoor dat werk en privé op smartphones gescheiden blijft.

Mogelijkheden voor uw bedrijf

Wilt u ook controle over uw mobile devices en de veiligheid van u bedrijfsgegevens garanderen? Datri is de mobiele specialist die u helpt in uw mobiele beleid. Uw gewenste resultaat is ons uitgangspunt en helpen u de juiste Unified Endpoint Management oplossing te vinden die het beste aansluit bij uw organisatie. Wij geloven in een transparant proces, waar kennis, ontzorgen en vrijheid voorop staan. Wij ondersteunen u het gehele traject van het vinden van het juiste UEM systeem tot implementatie in uw UEM-oplossing. Tevens ontzorgen wij u indien wenselijk ook compleet in het beheer, waardoor uw organisatie zich kan focussen op innovatie en niet op de operatie.

Met behulp van de door ons geleverde UEM oplossingen kunt u uw mobiele toestellen beheren en beveiligen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

https://www.datri.nl/uem-unified-endpoint-management