Kartta
Image default
Business / Business Services

Uw keuken, badkamer en interieur bij TD interieurbouw

TD interieurbouw is een bedrijf dat is gespecialiseerd in de verzorging van het interieur voor zowel particuliere of zakelijke doeleinden. Het bedrijf gaat samen met de klant kijken naar wat bij de kamer(s) past en luistert aandachtig naar de wensen van de klant. Naast het bedenken en het ontwerpen van een idee voor uw interieur, zorgt TD er ook voor dat het idee uiteindelijk gerealiseerd wordt. Ook kunt u bij hen terecht als u afhankelijk bent van aangepaste keukens bijvoorbeeld als u gebruik maakt van een rolstoel of scootmobiel.

TD interieurbouw

TD interieurbouw begrijpt dat de uitstraling van uw woning of uw winkel zeer belangrijk is. Voor uw woning wilt u natuurlijk een fijne plek waar u ’s avonds thuis komt na een lange dag hard werken. Voor een winkel is het interieur erg belangrijk omdat u een warme en uitnodigende sfeer wilt uitstralen richting uw (potentiële) klanten. Samen met u kijkt het bedrijf graag naar de boodschap die u wilt uitstralen door middel van het interieur. Op basis van die boodschap wordt er een ontwerp opgesteld voor een uiteindelijk interieur. Iedere opdracht wordt altijd vooraf in een passend 3D ontwerp gezet zodat u een helder beeld krijgt van het ontwerp. Zo kunt u meteen zien of dit ontwerp aansluit bij uw eigen ideeën en verwachtingen. De werkwijze is dus simpel: allereerst wordt er naar uw wensen gevraagd, deze wensen worden vervolgens omgezet in een ontwerp (in 3D), vervolgens wordt het in de werkplaats gerealiseerd en wordt het uiteindelijk geplaatst.

Producten

U kunt bij TD terecht voor keukens, badkamermeubels, tv meubels met een lift, kasten en voor uw gehele woning interieur. Iedere woning is anders dus ook iedere badkamer en keuken. Een op maat gemaakte keuken of badkamer is dan vaak ook de juiste keuze. Naast dat dit handig is qua het gebruiken van de ruimte bent u er ook van verzekerd dat uw badkamer of keuken altijd uniek is én zal blijven. Er is dus niemand anders die exact dezelfde keuken of badkamer heeft – in tegenstelling tot wanneer u een badkamer of keuken ‘kant en klaar’ koopt.