Kartta
Image default
Business / Business Services

Veiliger in huis met veiligheidsglas

Wilt u er alles aan doen om de veiligheid in uw huis te waarborgen? Overweeg dan eens om veiligheidsglas in uw kozijnen aan te laten brengen. Deze soort glas is namelijk speciaal gehard, zodat het voor inbrekers een stuk lastiger wordt hun werkzaamheden bij u thuis uit te voeren. Het stevigste veiligheidsglas vindt u op Glaskoning,nl, waar we ook nog eens groothandelsprijzen hanteren!

Rustig ademhalen met veiligheidsglas
Deze soort glas is op een speciale manier geprepareerd. Een raam van veiligheidsglas bestaat uit twee of zelfs meer lagen, die aan elkaar verbonden zijn door middel van een speciale folie. Het is hierdoor dusdanig sterk dat zelfs kogels er niet zomaar doorheen komen. Een prettig gevoel ook als u kinderen heeft die nog wel eens door het huis willen stuiteren en daarbij niet altijd even goed uitkijken wat ze doen…

Veiligheidsglas bestellen bij Glaskoning.nl
Als u besluit om gelaagd glas aan te schaffen, doe dit dan bij Glaskoning.nl. Wij leveren het glas rechtstreeks uit de fabriek en kunnen daardoor snelle levertijden garanderen. Daar komt bij dat we hierdoor het glas ook tegen de scherpste prijzen aanbieden! Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.