Kartta
Image default
Business / Business Services

Verbeter uw onderneming door digitalisering!

Een eerste indruk kan bij de klant veel invloed hebben. Zo wordt er bij de aankoop rekening gehouden met de het pand en de klantvriendelijkheid. Een investering op een verbetering van het ontvangst zal essentieel zijn om de omzet te vergroten. Hieronder zijn de voordelen van een digitale bezoekersregistratie op een rij gezet.

Veiligheid

Als onderneming is de registratie van de bezoekers nodig om het overzicht te behouden. Bezoekersregistratie is volgens de verschillende normeringen verplicht, hieronder vallen de ISO-9001, ISO-22000 en HACCP. Het bedrijf dient het aantal bezoekers bij te houden en bewijzen dat de bezoekers op de veiligheidsvoorschriften zijn gewezen. Door het bijhouden van de in- en uitloop van de bezoekers vormt er een overzicht hoe laat bezoekers binnenkomen en het pand weer verlaten. Een digitale receptie neemt het registratiewerk uit handen door de klanten op eigen wijze de registratie te voltooien.

Voordelen

Een digitale receptie neemt vele voordelen met zich mee. Zo realiseert de digitalisering tijdbesparing, doordat de receptionist(e) geen papieren meer hoeft te archiveren. Bovendien is worden de medewerkers direct op de hoogte gesteld als er een bezoeker het pand betreedt en zal het digitale logboek worden aangepast zonder betrekking van een medewerker.

Daarnaast zal een uitruiming overzichtelijker verlopen. In het digitale logboek zijn de huidige bezoekers genoteerd, waardoor de medewerkers direct kunnen overzien of iedereen het pand verlaten heeft.

Mail

Het geeft de bezoeker daarnaast een professionele indruk door een nette te versturen met een routebeschrijving, parkeerinstructies, de wifi code, gezondheids- en bezoekersvoorwaarden en natuurlijk de QR-code om zich contactloos aan te kunnen melden bij binnenkomst. Dankzij de mail krijgt de bezoeker een positieve indruk van de klantvriendelijkheid.

http://economy.nl