Kartta
Image default
Business / Business Services

Vespa prijzen

Wanneer je op zoek bent naar Vespa prijzen kun je online eenvoudig de prijzen opzoeken. Er zijn zijn verschillende types verkrijgbaar die weer onderverdeeld zijn in diverse modellen. Sommige Vespa scooters zijn slechts tijdelijk verkrijgbaar. Normaal gesproken liggen Vespa prijzen lager wanneer je koopt via internet. Je hebt dan ook een betere bescherming als particulier dan in normale winkels zoals de 14 dagen zichttermijn. Vespa prijzen vergelijken lijkt moeilijk maar als je de verschillen kent valt dat reuze mee.

 

Vespa prijzen en de concurrentie

Vespa is een luxe scooter die wordt gemaakt met de laatste technologie en met de beste materialen. De overkapping is van plaatstaal terwijl de meeste andere merken gebruik maken van kunststof. Met vernieuwingen als gevlochten staalkabels voor de remmen en een elektronische snelheidsmeter liggen Vespa prijzen wat hoger dan andere merken. Piaggio is de fabrikant van Vespa en biedt daarnaast ook Piaggio scooters aan met prijzen in het midden segment. Daarnaast zijn er de “retro” scooters die best veel lijken op de Vespa scooters maar tegen lagere kosten dan de Vespa prijzen. De kwaliteit ligt uiteraard ook lager.

 

Vespa prijzen en modellen

De huidige Vespa modellen starten bij een kleine drieduizend euro voor de standaard uitvoeringen. Er zijn momenteel twee modellen verkrijgbaar; de Vespa Primavera en de Vespa Sprint. De Vespa Primavera is de opvolger van de Vespa LX, de Vespa Sprint is de opvolger van de Vespa S. Er zijn van deze modellen ook motorscooters verkrijgbaar met een 125cc motor, deze Vespa prijzen liggen wat hoger vanwege de krachtige motor. Daar heb je een rijbewijs A1 voor nodig.

 

Waarom verschillen Vespa prijzen online?

Wanneer je een Vespa scooter online koopt ben je doorgaans een stuk goedkoper uit. De scooter is in feite hetzelfde, de online winkel kan kosten sparen zoals winkelpanden en verkoop personeel. Een webshop met ook een vast locatie biedt voor veel consumenten wat meer vertrouwen, het regelen van service en onderhoud is dan ook wat eenvoudiger. Als Vespa prijzen uitzonderlijk laag liggen moet je wel oppassen dat het een scooter is die geschikt is voor de Nederlandse markt. Anders heb je geen garantie op de scooter.

 

Vergelijk Vespa prijzen in de webshop en maak jouw keuze. Als je vragen hebt kun je altijd even contact opnemen.

https://www.fastfuriousscooters.nl/vespa/