Kartta
Image default
Business / Business Services

Via re-integratie 2e spoor naar een nieuwe baan

De re-integratie 2e spoor bij ADXpert die ik een tijdje geleden ben gestart, was echt een uitkomst voor me. Ik had al zoveel moeite gedaan, maar het bleek voor mij toch te lastig om weer op eigen houtje terug te keren op de arbeidsmarkt. Ik kreeg meer en meer het idee dat ik de regie over mijn eigen leven kwijt was. Ik begon langzaamaan het overzicht echt te verliezen. Ik zag het gewoon niet meer zitten. Ga voor meer informatie over re-integratie 2e spoor naar www.adxpert.nl.

Door re-integratie 2e spoor mezelf herontdekt

De re-integratie 2e spoor, onder de professionele begeleiding en coaching van ADXpert, heeft me hernieuwde inzicht gegeven in mijn eigen kwaliteiten. Nieuwe, nog nooit eerder door mezelf erkende kwaliteiten, maar ook mijn persoonlijke valkuilen. Door dit vernieuwde inzicht heb ik het gevoel gekregen dat ik stapje voor stapje de regie weer terug in handen kreeg. En dat gaf mij zelfvertrouwen echt een boost. Zonder het traject re-integratie 2e spoor, was ik vast en zeker niet zover gekomen als ik nu ben. De experts van ADXpert hebben me goed geholpen mijn kansen op de huidige arbeidsmarkt weer duidelijk voor ogen te krijgen.

Re-integratie 2e spoor, laatste redmiddel

Er speelde zoveel bij mij waardoor ik het gevoel had dat het traject re-integratie 2e spoor echt mijn laatste redmiddel was. Ik zat vast in een vicieuze, negatieve cirkel. Ik heb mezelf voortdurend en langdurig aangepraat dat het vast mijn leeftijd was die me parten speelde in het vinden van een nieuwe baan. Ik voel me pas 48 jaar, maar kreeg het idee dat ik al 48 was, te oud voor elke weldenkende werkgever. Waardoor mijn negatieve gevoelens over mijzelf steeds weer opnieuw werden aangewakkerd bij elke afwijzing voor een nieuwe baan. Maar ADXpert heeft me laten inzien dat ik wel degelijk van toegevoegde waarde ben voor vele werkgevers. Waardoor ik het sollicitatieproces weer als iets positiefs durf te zien. En dat is zo krachtig. Want positief blijven is zeer belangrijk bij het re-integratieproces. En ik schrijf dit uit persoonlijke ervaring. Het coachen, het trainen, het begeleiden en het bemiddelen wat ADXpert met en voor mij heeft gedaan, heeft geresulteerd in het vinden van een nieuwe baan die echt bij mij past. Daar ben ik hen eeuwig dankbaar voor.