Kartta
Image default
Business / Business Services

Voip telefonie van Voipzeker

Aandachtspunten bij een zakelijk telefoonnummer  

 

In deze tijd is het hebben van een zakelijk telefoonnummer nog steeds cruciaal. Een groot deel van de klanten pakt nog steeds graag de telefoon op om een bedrijf te benaderen. De afgelopen jaren is dit deel minder geworden, maar de klanten die écht interesse hebben (en dus extra belangrijk zijn), leggen nog vaak telefonisch contact. Op het gebied van zakelijke telefonie is heel veel mogelijk. Dit artikel is geschreven om aan te geven welke aandachtspunten binnen zakelijke telefonie van toepassing zijn.  
 
Kostenbesparing met een zakelijk telefoonnummer 
Vaak denkt men dat een zakelijk telefoonnummer duur is. In werkelijkheid is het hebben van een zakelijk telefoonnummer helemaal niet duur en kan het in veel gevallen zelfs een kostenbesparing opleveren. De afgelopen jaren is steeds meer mogelijk geworden op het gebied van zakelijke telefonie. Voor elke organisatie is wel een passende oplossing te vinden, met een gewenst zakelijk telefoonnummer.   

Drempelverlagend of drempelverhogend? 
Het kiezen van een zakelijk telefoonnummer is een strategische keuze. Bij de meeste telefoonnummers is de klant de partij die moet betalen. Een 0800-nummer is wat dit betreft een uitzondering. Als u besluit een 0800-nummer te gebruiken en een klant u bereikt, moet u voor de kosten betalen. Of de extra kosten die u hiermee maakt, opwegen tegen het voordeel is aan u. Als u de drempel om u te bereiken op uw zakelijk nummer wilt verlagen, is dit zeker een optie.  
 
 
Een zakelijk telefoonnummer en uitstraling naar de klanten toe 
Een zakelijk telefoonnummer is belangrijk voor de uitstraling naar de klanten.  Het is mogelijk om voor een regionaal nummer te kiezen, maar een nationaal nummer is ook een optie. Een regionaal nummer geeft klanten het gevoel dat u ‘in de buurt bent’. Dit kan een voordeel zijn. Een nationaal nummer is óók een optie. Door een nationaal nummer toe te passen, laat u zien dat uw bedrijf internationaal opereert. Het kiezen voor een nationaal nummer brengt dus ook een belangrijk voordeel met zich mee.  
 
Met het kiezen voor een zakelijk telefoonnummer spelen: kostenbesparing, de ‘drempel’ van een klant om te bellen en de uitstraling naar de klant toe een rol. Advies hierin vanuit een ervaren organisatie kan goed van pas komen. VoIPZeker is een organisatie die dit uitstekend kan. Met jarenlange ervaring en een breed aanbod van diensten wat betreft zakelijke telefonie, is dit bedrijf een autoriteit. VoIPZeker weet altijd een passend zakelijk telefoonnummer voor u aan te wijzen.

https://www.voipzeker.nl/telefoonnummers/