Kartta
Image default
Business / Business Services

Voipzeker | IP telefonie en 088 nummers?

Voipzeker

Voipzeker is het bedrijf in zakelijke telefonie.  Het bedrijf biedt verschillende pakketten aan afhankelijk van uw wensen. Doormiddel van vast op mobiel kunt vaste lijn ontvangen op uw mobiel en daarnaast biedt Voipzeker ook internet aan.

Verschillende pakketten, afhankelijk van uw wensen Voipzeker heeft verschillende pakketten die passen bij uw wensen. Voor bedrijven met weinig werknemers die weinig bellen tot grote bedrijven die erg veel bellen. Voipzeker heeft voor elk bedrijf een goede oplossing. U kunt ook zelf uw pakket samenstellen waarin u een kunt bepalen hoeveel belminuten  u wilt en hoeveel mensen er gebruik gaan maken van de diensten van Voipzeker.

Vast op mobiel Voipzeker heeft een dienst die erg handig is. ‘vast op mobiel’ is een dienst waardoor u telefoongesprekken van uw vaste lijn kunt ontvangen op uw mobiel. U overal en altijd bereikbaar op een vast nummer. Zo heeft u geen doorschakelkosten naar uw mobiel meer. Daarnaast kunt u gratis bellen met andere collega’s en  heeft u lagere gesprekkosten. Vast op mobiel is een dienst van Voipzeker met erg veel voordelen voor u.

Internet Naast zakelijke telefonie kan Voipzeker nog meer voor u betekenen. Het bedrijf biedt namelijk ook internet aan. Voipzeker heeft en stabiele internetverbinding  met een hoge snelheid tot wel 500 mb/s waardoor u geen zonder meer hebt. Daarnaast heeft het bedrijf een servicedesk als u tegen problemen aanloopt of hulp nodig heeft over uw internet. 

Kortom, met de verschillende pakketten van Voipzeker bent u altijd en overal bereikbaar doormiddel van  vast op mobiel en internet. Neem contact met ons op om te kijken wat Voipzeker voor u kunt betekenen.

https://www.voipzeker.nl/