Kartta
Image default
Business / Business Services

VT2000 | VvE beheer

 

VT2000 is een professioneel en gekwalificeerd VvE beheerder. Het bedrijf kan u ontzorgen van het totale Vve beheer. U werkt samen met een eigen persoonlijke beheerder om u zo goed mogelijk te helpen.VT2000 kan ook hulp bieden bij het aanvragen en vergelijken van verzekeringen. Met de ruim 18 jaren ervaring en het beheer van honderden complexen heeft u met het bedrijf de juiste kennis en ervaring.

Zoekt u liever in de regio naar een VvE beheerder uit Amstelveen? Dan bent u bij De Amsterdamse VvE Beheerder aan het juiste adres.

Totale vve beheer

Veel kantoren in Nederland kunnen slechts een deel van uw beheer doen. VT2000 neemt het totale Vve beheer uit handen.VT2000 kan u hulp bieden bij het ontwikkelen van een meerjarenonderhoudsplan of bij bouwkundig advies voor uw complex.  U bent voor het secretarieel-, financieel-, en technische beheer bij VT2000 aan het juiste adres

Eigen persoonlijke beheerder

Bij VT2000 werkt u ook met een eigen persoonlijke beheerder. Hierdoor wordt u snel en adequaat geholpen als u vragen of problemen heeft.  Daarnaast zal er geen miscommunicatie ontstaan tussen onze werknemers omdat er slechts met een eigen persoonlijke beheerder wordt gewerkt.

Hulp bij verzekeringen

VT2000 kan u ook helpen met het afsluiten en vergelijken van verzekeringen. Een VvE dient twee verzekeringen af te sluiten. Dit zijn de aansprakelijkheids- en opstalverzekering. VT2000 vergelijkt de verzekeringen met elkaar en kan u de beste keuze geven. Het bedrijf kan u ook helpen met schadeafhandeling. Door de ervaring en kennis van VT2000 zal u de beste keuze krijgen en is de schade snel opgelost.

U bent bij VT2000 dus aan het juiste adres voor het totale VvE beheer en bij hulp voor verzekeringen. U krijgt bovendien een eigen persoonlijke beheerder zodat u persoonlijk contact heeft en uw vragen of problemen snel en adequaat worden opgelost.