Kartta
Image default
Business / Business Services

Waarom een entresolvloer?

Door het plaatsen van een entresolvloer kunt u gemakkelijk het aantal beschikbare m2 van uw ruimte verdubbelen. Dankzij de vloer ontstaan er meerdere verdiepingen. Dit is nog niet alles! Het plaatsen van een entresolvloer is namelijk vele malen goedkoper dan een dure verhuizing of verbouwing. Steeds vaker zien we entresolvloeren terug voor de inrichting van showrooms, warenhuizen en zelfs sportscholen. Voor een entresolvloer van de beste kwaliteit bent u bij Nolte aan het juiste adres. Andere benamingen voor een entresolvloer zijn verdiepingsvloer, etagevloer, mezzanine en tussenvloer.

Energie besparen dankzij een entresolvloer

De entresolvloeren van Nolte beschikken over een draagvermogen van 300 tot 3.5000 kilogram per vierkante meter, met een overspanning tot 12 meter. Daarnaast biedt een entresolvloer veel technische mogelijkheden:

  • HEXA gaten voor doorvoer verlichting/sprinklers, zonder hoogteverlies
  • Tot 43% minder verlichting nodig door gebruik van het weerkaatste licht
  • Tot 11% kostenbesparing door gebruik van uw constructie als kabelgoot
  • Tot 17% besparing op uw schadepost door bescherming van verlichting/sprinklers

Exact naar wens

Nolte is in staat een entresolvloer te ontwerpen, produceren en plaatsen zoals u dat wilt. De vloeren zijn altijd voorzien van een CE-keurmerk dat is afgegeven door de TüV en zijn leverbaar in verschillende kleuren zodat uw entresolvloer volledig aansluit op uw huisstijl. Daarnaast kunt u bij Nolte ook kiezen uit vele soorten accessoires zoals trapwerk, leuningen, randafwerking en kolombescherming. Bent u benieuwd wat Nolte voor u kan betekenen? Bekijk de website of neem contact met ze op voor meer informatie.

https://www.entresolvloeren.nl/