Kartta
Image default
Business / Business Services

Waarom een website laten maken?

Waarom zou u een website laten maken als er zoveel gratis software en websites beschikbaar zijn waarmee u het ook zelf kunt doen? Wel, omdat het maken van een website niet zo eenvoudig is als het lijkt. Het maken van een website kan veel tijd kosten. Bovendien moet u de hele tijd keuzes maken die vaak niet uitpakken zoals u wilt. Of u wilt het net even iets anders doen waarvoor toch technische kennis nodig is. Het laten maken van een website is dan ook een goede investering. Zeker als het maken van websites niet uw dagelijks werk is.

Het laten maken van een website

Door uw website te laten maken krijgt u een professionele website. Een website die eruit ziet zoals u dat wilt. Een website die doet wat u wilt. Dit komt omdat het bedrijf wat uw website bouwt begint met de befaamde “w-vragen”. Wat wilt u bereiken met de website? Welke functionaliteiten moet de website hebben? Wat moet de ‘look-and-feel’ worden? Een goed bedrijf zal deze vragen samen met u beantwoorden.

Het laten maken van een website heeft verder nog als voordeel dat u, ook na oplevering, service en ondersteuning krijgt van de websitebouwer.

De inhoud van een website

Naast het laten maken van de website zelf moet u ook denken aan de inhoud van uw website. Deze inhoud is om twee redenen belangrijk. Als eerste moet uw website natuurlijk gevonden worden door zoekmachines. De tweede reden is dat mensen (uw potentiële klanten) op uw website snel het antwoord op hun vraag kunnen vinden. Dus ook bij de inhoud van een website is kennis nodig waarover u misschien niet beschikt. Zoals het schrijven van teksten of het maken en bewerken van afbeeldingen. Een goede websitebouwer heeft deze kennis wel in huis en kan de inhoud voor u maken of u hierbij helpen.

Een website laten maken door SiteToGo

Bij SiteToGo kan uw website in één week live zijn. Met de juiste techniek voor optimale vindbaarheid in Google. Door onze ervaring en slimme aanpak, bieden wij hoge kwaliteit voor een fractie van de prijs in vergelijking met vele van onze concurrenten. Kijk voor meer informatie op www.sitetogo.nl