Kartta
Image default
Business / Business Services

Wat is het belangrijkste wanneer u een tandarts bezoekt?

 

Het bezoeken van een tandarts is iets waar veel mensen tegenop kijken. Het belangrijkste voor veel mensen is daarom dat men zich op hun gemak voelt. Daarnaast vinden klanten het erg belangrijk dat er mogelijke problemen worden opgemerkt en voorkomen. Mochten zich al problemen voordoen dan moeten deze zo goed mogelijk worden opgelost door de tandarts. Tot slot willen mensen ook graag informatie ontvangen vóór een behandeling, maar daarnaast willen ze ook weten wat ze kunnen doen om problemen in de toekomst te voorkomen. Bij Tandartsenpraktijk Floriande wordt er exact op deze manier gewerkt en gaat er geen klant ontevreden naar huis.

 

Je moet je op je gemak voelen bij de tandarts

Een tandarts is iemand die je moet vertrouwen om van alles in je mond te doen. Hij kan blijvende schade toebrengen en wanneer er geen vertrouwen in de tandarts is, dan kan er angst voor de tandarts ontstaan waardoor de klant niet terug komt. Hierdoor moet de tandarts effectief zijn best doen de klant gerust te stellen.

 

Problemen (in de toekomst) moeten aan het licht gebracht worden.

Het belangrijkste volgens de klant is echter het vaststellen van wat er allemaal mogelijk mis gaat met het gebit. Wanneer er een gaatje is of aan het ontwikkelen is moet dit opgemerkt worden door de tandarts.

 

De tandarts moet de problemen oplossen

Naast het feit dat de tandarts de problemen ziet, moet hij ook adequaat handelen en verdere problemen voorkomen. Ook moeten de aanwezige problemen opgelost worden. Wanneer dit niet gedaan wordt zullen klanten snel een andere tandartsenpraktijk kiezen om behandeld te worden.

 

Informatie bieden over het behandelen en voorkomen van problemen

Bij Tandartsenpraktijk Floriande wordt er door elke individuele tandarts en andere specialisten gewerkt in de vorm van open communicatie. Elke klant wordt als individu gezien en behandeld om het gebit zo goed mogelijk op te knappen als dit nodig is. Dit willen ze graag zo houden, dus ook proberen de tandartsen van Tandartsenpraktijk Floriande zo informatief mogelijk te zijn. Zo kan de klant namelijk zelf helpen bij de preventie van gaatjes en tandproblemen.