Kartta
Image default
Business / Business Services

Wat zijn de kernwaarden van HSV-TMP?

Wat zijn nou eigenlijk de kernwaarden van HSV-TMP? Op welke manier doet HSV-TMP zaken? U weet inmiddels al dat HSV-TMP een enorme fan is van kunststof producten ontwerpen en produceren op onze locaties in Leeuwarden en Ede, maar waar staat HSV-TMP eigenlijk voor? En daarmee bedoelen we natuurlijk, wat zijn onze waarden? Deze waarden van HSV-TMP volgen uit een bepaald principe, en dat principe luidt: onze opdrachtgevers doen niet alleen zaken met ons door de producten die wij kunnen leveren, maar ook vanwege de manier waarop HSV-TMP zaken doet. Dit principe vormt de basis voor alle vier van onze kernwaarden!

De eerste kernwaarde

De eerste kernwaarde van HSV-TMP houdt in dat wij een passie hebben voor kunststof. Eigenlijk wist u dat al, maar laten we het even toelichten. HSV-TMP is dol op kunststof producten, en dat zorgt ervoor dat wanneer u zaken doen met HSV-TMP, u van onze werknemers kunt verwachten dat ze een stelletje enthousiastelingen zijn. De werknemers van HSV-TMP worden vrolijk van mooie kunststof producten. Wij van HSV-TMP helpen u om alles uit het beschikbare materiaal en de beschikbare technieken te halen.

De tweede kernwaarde

De tweede kernwaarde van HSV-TMP is dat wij voor duurzaam samenwerken zijn. Wat betekent dat? Dat betekent dat HSV-TMP heel veel waarde hechten aan relaties met onze opdrachtgevers die duurzaam zijn, en op de lange termijn stand houden. Een aantal factoren die helpen met een duurzame, lange relatie met HSV-TMP zijn open communicatie, transparante procedures en het leveren van betrouwbare producten. Dit zijn de pijlers die een duurzame relatie met HSV-TMP omhoog houdt.

De derde kernwaarde

De derde kernwaarde van HSV-TMP houdt in dat we flexibel en ongecompliceerd zijn. Bij HSV-TMP hoef je geen ingewikkeld gedoe te verwachten, want het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn. De communicatielijnen met onze klanten zijn direct, en oplossingen staan altijd bij HSV-TMP voorop.

De vierde kernwaarde

Tot slot, is HSV-TMP altijd innovatief en dynamisch. Zoals het overspringen op thermoplastische kunststoffen van polyuthyreen in onze geschiedenis, HSV-TMP kijkt altijd naar nieuwe mogelijkheden!

Bekijk nu de website voor meer informatie.