Kartta
Image default
Business / Business Services

Webcam cover bedrukken? Goed idee

Een webcam cover bedrukken met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo, maakt van een eenvoudige webcam cover een inventief reclame item. Hiermee houdt u uw privacy en die van uw klanten intact en voorkomt u dat glurende ogen zien wat ze niet zouden moeten zien. Als u (nog) niet bezorgd bent over een inbreuk op uw privacy via een kwaadaardige hack-aanval, dan zou u dat echt moeten zijn. Proactief zijn is de sleutel om te voorkomen dat snode personen of malware toegang krijgen tot uw apparaten, gegevens en persoonlijke bestanden. Het gebruik van een webcam cover is gewoon een ander hulpmiddel in uw defensieve arsenaal, en het is uiterst eenvoudig in gebruik en aanschaf via Webcamcovers.nl.

Bedrukken heel eenvoudig

Een webcam cover bedrukken is in wezen niets meer dan een met bedrijfslogo bedrukt stukje plastic of aluminium dat precies over de webcam van uw pc, laptop, tablet of telefoon past. In dit blog geef ik u een aantal redenen waarom u een webcam cover zou moeten kopen en als bedrijf zeker zou moeten laten bedrukken.

Wat doet een webcam schuifje?

Het bedekt de lens van elke camera die in een apparaat is ingebouwd.

Waarom zou ik er een willen?

Een camera die is aangesloten op het internet is handig, maar als u niet skypet, is hij er nog steeds. Natuurlijk, iemand kan pas echt naar u kijken als deze persoon (hacker) de juiste software heeft om toegang te krijgen tot uw apparaat. Maar hoe weet u zeker dat uw webcam (nog) niet gehackt is? Al hebben de meeste webcams een LED-lampje dat aangeeft wanneer ze actief zijn, het is zelfs mogelijk dat malware het lampje uitschakelt. Helaas is de angst om bespioneerd te worden gegrond. Er zijn rechtszaken geweest tegen webcam voyeurs, inlichtingendiensten hebben toegang tot telefooncamera’s en websites hebben duizenden live-feeds van gehackte beveiligingscamera’s getoond. Daarom zou u er ook een moeten willen.

Is er een addertje onder het gras?

Niet echt. Het is moeilijk om er zeker van te zijn dat een indicatielampje de werkelijke status van de camera weergeeft, maar een fysieke sluiter, voorkomt uiteraard met alle zekerheid dat iemand u kan bespieden zonder dat u het in de gaten heeft.