Kartta
Image default
Business / Business Services

Woning pimpen

We zitten heel veel binnen. De mensen die een tuin of een balkon hebben, hebben nog geluk dat ze een beetje kunnen afwisselen tussen beide, maar voor de rest van ons is het maar een saaie bedoening. We zitten namelijk nu al 5 weken, dag in dag uit, in dezelfde ruimtes. Te kijken naar het zelfde interieur, dat er misschien al jaren onveranderd staat. Normaal zijn we zo vaak van huis, op het werk, onderweg of bij de supermarkt, dat we eigenlijk maar heel weinig tijd echt thuis doorbrengen. Maar nu spenderen we bijna alle tijd in huis, behalve het uitje naar de supermarkt of het ommetje door het park. Niet gek is het dus dat de inrichting ons nu ondertussen al de keel uithangt. Gelukkig hebben we heel veel tijd door deze quarantaine, dus kunnen we lekker gaan klussen om ons huis weer wat te vernieuwen.

Geef de muren bijvoorbeeld eens een fris kleurtje. De meeste mensen hebben jarenlang dezelfde kleur op de muur staan. Daar ben je op een gegeven moment ook wel een beetje klaar mee. En het maakt een groot verschil; een goedgekozen kleur kan meteen het hele huis er anders uit laten zien, terwijl het maar heel weinig tijd en geld kost.

Je kunt natuurlijk ook nieuwe meubels kopen. Maar je kunt ook de meubels die je al hebt, een beetje oppimpen. Dan bespaar je geld uit, en ben je lekker bezig. Ga bijvoorbeeld de leren bank verven. Met leerverf is dit heel eenvoudig te doen en kun je zelfs voor een andere kleur gaan dan eronder zit. Heb je bijvoorbeeld al jaren een bruine bank? Ga dan eens voor knalgeel! Dan heb je een echte eye catcher in je woning staan!

Zo kun je de tijd goed gebruiken om je woning te verbeteren en gaat deze lock down zo aan je voorbij!

https://www.leerverfshop.nl/