Kartta
Image default
Business / Business Services

Woningfotografie met net dat beetje meer

Tegenwoordig kun je bij het verkopen van een woning niet meer om woningfotografie heen. Zeker zo belangrijk is het om gebruik te maken van professionele en hoogstaande foto’s en video’s. Door een woning op meerdere manieren te presenteren op je eigen website, social media en Funda breng je een woning beter onder de aandacht. Door voor woningfotografie Vastgoed Foto & Video in te schakelen ben je verzekerd van fotografie en video’s van de beste kwaliteit. Daarnaast kunnen ze net dat beetje meer met drones en artist impressions waardoor je de woning nog meer onder de aandacht brengt.

Woningfotografie

Natuurlijk kun je bij Jeroen Bos Vastgoed Foto & Video terecht voor de “gewone” woningfotografie. Niet alleen recht-toe-recht-aan-foto’s maar onder andere 360 graden woningfotografie behoort tot de mogelijkheden. En daarnaast is Vastgoed Foto & Video gespecialiseerd in video en kunnen zij een potentiële kopers meenemen via een video tour door de woning. 

Een voordeel van Vastgoed Foto & Video is hun snelheid. Als je hun inschakelt wordt er nog dezelfde week een afspraak gemaakt bij jou op locatie.

Dronevideos als aanvulling op de standaard woningfotografie

Als aanvulling op de woningfotografie kun je drones gebruiken bij het verkopen van woningen. Met dronefotografie kun je de woning en de omgeving van de woning goed in beeld brengen. Zeker bij een groot perceel of bijzondere wijk is een dronevideo een aanrader. Met dronefotografie wordt het huis en de omgeving in één beeld samengebracht. Dit geeft je potentiële kopers een perspectief dat op een gewone foto niet te zien is.

Artist Impressions: hoe kan de woning er in de toekomst uit zien

Bij woningen die verkocht worden onder de noemer “opknapper” of met een achterhaalde inrichting is een artist impression een ideaal verkoopmiddel. Met een artist impression geef je potentiële kopers een idee over hoe het er uit kan zien. Het is als het ware een digitale make-over van de woning. Deze make-over kan niet alleen voor het interieur maar ook voor de buitenkant van de woning. Daarnaast kan Vastgoed Foto & Video met 3D-animaties objecten realiseren die er op dit moment niet zijn. Bijvoorbeeld een aanbouw of een terrasoverkapping.